Ημερήσια Εκδρομή στη Σκιάθο - Grekaddict

Ημερήσια Εκδρομή στη Σκιάθο

H Grekaddict ξαναχτυπά με την απόλυτη εκδρομή για κλείσεις το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο- απόδραση στη Σκιάθο με μόλις 35 ευρώ! 

Όχι όχι, δεν είναι αστείο. Μιλάμε σοβαρά! Κλείσε και εσύ την θέση σου στο ταξίδι αυτό, και έλα να ζήσεις μαζί μας την δική σου «Mama Mia» ιστορία! 

Πότε; 

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ! 

Από που και τι ώρα είναι η αναχώρηση; 

Πλατεία Αριστοτέλους 5:00 ( Έπαθες ένα εγκεφαλικό, το ξέρουμε. Αλλά ξεπέρασέ το, γιατί υποσχόμαστε να έχεις το πιο άνετο, πολυτελές, κλιματιζόμενο λεωφορείο για να ρίξεις κάτι ύπνους μέχρι να φτάσουμε ;) ) 

Υγ. Στη τιμή περιλαμβάνονται όλες οι μεταφορές και τα εισιτήρια του πλοίου. Δεν περιλαμβάνονται φιλοδωρήματα και προσωπικά έξοδα. 
 

  • 5:00   Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη ( είπαμε, θα τα καταφέρεις) 
  • 8:00   Άφιξη στο Αχίλλειο, το λιμανάκι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο. 
  • 10:00 Άφιξη στη χώρα της Σκιάθου. Ελεύθερος χρόνος για ατελείωτες βόλτες για σούπερ fancy φωτογραφίες στα γραφικά σοκάκια με τα λευκά σπιτάκια, καφές πρώτη μούρη παραλία ( γιατί Θεσσαλονικείς είμαστε μάνα μου), και για τους πιο ρομαντικούς, επίσκεψη στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου, από όπου η θέα είναι απλά συγκλονιστική- τα ζευγαράκια να πάτε όπως και δήποτε!
  • 12:00 Επιστροφή στο καράβι και αναχώρηση για τις Κουκουναριές, την πιο διάσημη παραλία των Σποράδων! 
  • 12:30 Άφιξη στις Κουκουναριές και ελεύθερος χρόνος για λιώσιμο και δροσιστικές βουτιές! Η παραλία έχει watersport, οπότε οι πιο δραστήριοι θα μας χαρίσετε λίγες φιγούρες για να σας θαυμάσουμε ! 
  • 15:00 Αναχώρηση από τις Κουκουναριές. Το ξέρουμε ότι «σαν την Χαλκιδική δεν έχει», αλλά με την συγκεκριμένη παραλία θα πάθεις πλάκα, δεν θα θέλεις φύγεις, αλλά μην ανησυχείς, θα σε πάρουμε πίσω με το ζόρι :D 
  • 21:00 Άφιξη πίσω στην Θεσσαλονίκη και Καλό Χειμώνα! 

Highlights

Κλείσε και εσύ την θέση σου στο ταξίδι αυτό, και έλα να ζήσεις μαζί μας την δική σου «Mama Mia» ιστορία!

Route

  1. Thessaloníki